Chesterton öppnar anläggning för tillverkning av boxpackning i Sverige

Chesterton opens packing manufacturing facility in Sweden

Chesterton har startat tillverkning av kompressions/boxpackning vid sin tillverkande enhet i Sverige. Därifrån kan nu Chesterton’s boxpackning snabbt skickas till Chesterton-auktoriserade distributörer och direktkunder över alla de nordeuropeiska territorierna, inklusive Skandinavien, Storbritannien, Irland, Finland och Baltikum.

Chesterton svarar på kundernas behov av att minska tiden för att genomföra underhåll och för att installera produkterna. När kundens utrustning läcker vill kunden få igång den igen så snart de kan. De har inte alltid själva expertisen eller tid att välja och på rätt sätt kapa till de packningar de behöver. De vet att felaktigt dimensionerade packningar och felaktigt valda material kan leda till kostsamma problem.

Chesterton tar hela processen till en ny nivå och tillhandahåller professionellt anpassad packningar. Baserat på utrustningens mått och applikationsparametrar skär Chesterton de nödvändiga packningsringarna exakt, snyggt, rent och packar dem professionellt. Om det behövs kan den önskade produkten skickas på mindre än 24 timmar.

Investeringen innebär även en kraftig ökning av boxpackning på lager i regionen som stöder våra distributörer och dubblerar säkerheten för tillgänglighet och leveranshastighet vid behov.

Kundfördelar är:

– Snabb leverans

– Bättre packningsprestanda

– Mindre läckage

– Ökad livstid på packningen

– Tidsbesparing ute hos kund

– Minimerar spill då inga ”slattar” av packning i box blir kvar

För att beställa Chesterton Speedseal®-produkter, vänligen följ nedan länkar för att hitta din närmaste Chestertonkontakt

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden