Nu startar Chesterton tillverkning av mekaniska tätningar i Europa

Nu startar Chesterton tillverkning av mekaniska tätningar i Europa

Helt ny tillverkningsenhet byggt på den senaste tekniken

Investering för kommande affärsutveckling

A.W. Chesterton har öppnat en ny enhet för tillverkning av mekaniska tätningar i sin tyska verksamhet i Ismaning, nära München. Detta kompletta servicecenter kommer att erbjuda våra kunder och partners en bättre service och förbättra vår affärsutveckling inom hela Europa.

Service när det är som bäst

State-of-the-Art-tillverkning är nu direkt kopplat till vår avancerade tätningsdesign med fördelar såsom snabbhet, säkra leveranser och högsta kvalitet.

Snabbhet: Lokal kundanpassning, lagerhållning och tillverkning kommer att reducera vår reaktionstid och öka flexibiliteten vilket resulterar i förstärkt konkurrenskraft. Chesterton’s traditionella mervärde byggt på besparingar och tillförlitlighet kommer nu att kombineras med snabbhet och anpassade tätningslösningar.

Teknologi: med mer än 40 års erfarenhet av tätningsteknologi har nu Chesterton standardiserat kritiska komponenter och automatiserat tillverkningsprocessen tack vare tätningsplattformen Axius™.  Serien 1810/2810 är unika, högkvalitativa produkter med inbyggd, ny och patenterad, teknik som tillsammans med RFID-taggar bildar den första patrontätningen i världen med IoT (Internet of Things).

Intervju med Volkert R. Wanner, Managing Director and Head of Operations, Europa

VIDEO: Chesterton’s nya tillverkningscenter för mekaniska tätningar

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden